Tilkin Jans

Meer dan 50 jaar ervaring!

OVER TILKIN-JANS

Tilkin-Jans in opgericht in 1947 en is generatie op generatie doorgegeven om zo uiteindelijk een vaste waarde te betekenen op de markt van sanitair en centrale verwarming. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd op het gebied van C.V. en sanitair, maar ook warmtepompen, schouwtechnieken, enz…
Een aardgasinstallatie moet vakkundig en veilig gebeuren. Wij zijn gehabiliteerd CERGA-professionele-aardgasinstallateur. Een extra waarborg dat je beroep doet op een vakman.

Met onze weekendservice staan wij elke dag tot uw beschikking.

U kan ons contacteren voor informatie of een gratis prijsofferte!!!!

Groeten,
Danny, David en Ronny

 


DIENSTEN

sanitair

SANITAIR

Wij verzorgen alle sanitaire werken en herstellingen. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw kan u een offerte aanvragen voor het plaatsen van leidingen en toestellen.

centraleverwarming

CENTRALE VERWARMING

In de wereld van de centrale verwarming bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Van de traditionele mazoutketel tot een warmtepompboiler. Voor elke situatie bieden wij een oplossing voor de renovatiewoningen en voor nieuwbouw.Samen met u zoeken we naar een gepaste oplossing!

schoorsteentechniek

SCHOORSTEENTECHNIEK

Wij renoveren en herstellen alle schoorstenen. Het plaatsen van een schouwvoering voor open haard, mazout of condensatieketel behoort tot ons pakket! Ook vegen wij de schouw vanop het dak, zodat binnen de kans op roetvlekken miniem wordt!

ventilatie

VENTILATIE

Door de jaren heen zijn de wetten voor het bouwen en renoveren van een woning aanzienlijk veranderd. Ventilatie is dan ook een must voor een goed geïsoleerde woning. Systeem C, C+ of D zijn de meest voorkomende ventilaties. Ook daar kunnen wij u verder helpen met een gepaste offerte!